Bakis!

Igår hade jag en så jävla underbar utekväll med Elin och idag ska jag träffa Manilla.
Vi snackade allmänt om va vi skulle göra idag
Manilla: åh, jag har vitlöksbröd hemma!
-jag låter äcklad-
Manilla:
jag tycker det är gott!
Jag: ja, asså det är gott men just nu mår jag dåligt över det
Manilla: haha. Men vi ska äta det sen, vi ska äta vitlöksbröd
Jag: okej nu mår jag illa, nu går jag seriöst mot toaletten
Manilla: hahaha neej
Jag: åh jävlar, nu kommer det upp, jag måste lägga på
Manilla: oj! aa okej hejdå
Jag: men ring mig sen när du kommit hem
Manilla: hahaha okej. spy lungt!
Jag: OKEJ, NU MÅSTE JAG LÄGGA PÅ!

sen la jag på luren och såg saften jag druckigt sedan imorse!
jag är en om dom människorna som INTE kan äta dagen efter jag dricker. tanken på mat får mig att må illa och lukten får mig att börja skaka! Det tar timmar innan jag kan trycka i mig något!
Men nu vet vi iallafall dagens planer: borsta tänderna och äta vitlöksbröd med Manilla!


Taking the.. bed?

Orka att jag råkade fastna vid MTV igår och såg på Taking the stage.
Orka att jag sen drömde en sexdröm om han som är med där (Tyler Nelson).
Orka att va nice men sen creapy så jag fick putta bort honom o säga att det fick räcka.
och slutligen, orka hans leende på denna bilden hahahaha!

Dagens citat


Från: http://www.youtube.com/watch?v=xhWvRiA3q9M av youtube's älskade Shane Dawson

Strul!

Struligt dedär med att man kollar igenom telefonboken på mobilen men inte hittar någon som verkar spännande att umgås med idag, men man kan däremot (för att fördriva tiden) märka att man strulat med 20 pers från telefonboken.
så många kyssar till mina goa vänner, även om ni idag förblir ointressanta!


Ha-ha-Frickin'-Ha

Min kusin: haha så du får jobba en extra timma då?
Jag: va?
Min kusin: man ställer ju om klockorna idag, till vintertid
Mamma: haha, så preciiiis när klockan ska bli tre så blir den två igen.

Jobbar ju natt (21-07) på ett äldreboende, och plötsligt blev jag rätt så opepp!
Jag funderar på att protestera genom att ta upp gårdagens strumpor ur tvättkorgen och ha på mig dom. Hade dom på mig under en lång shoppingrunda + jobbet, igår! (Jag höll på att dö i provrummet när jag tog av mig skorna för att prova legging.) FEEL MY RATH!

Gött, jag förlorade vadet!

Jag kan bli nojig för väldigt mkt, så när jag hade varit o testat mig kände jag för att ha några dagar av ångest och rädsla. Älskade Angelica sa att allt skulle gå fint och vi bestämde oss för att slå vad om saken. Om jag skulle ha någon könssjukdom skulle jag få 2 kr av henne och hade jag inte det skulle hon få 2 kr av mig.



Familjefest?

Idag sa min mamma "säg isac min bror på engelska".. behöver jag ens säga mer?
Lägligt att brorsan va på besök hos oss, från Malmö, just idag med två kompisar som snällt hjälpte till att få min mamma röd i ansiktet efter att jag skrattade och undrade varför hon ens ville att jag skulle säga så när jag har en bror. och denna bror råkar just vara hennes egna son! Medan hon skrattade med en aning incestskam i kroppen sa hon "men det är ju din humor"

Ja, typ i 5an, när jag hörde den för första gången!


Tack gud!

Om inte den gamla göbben hade "funnits" hade inte jag heller det. Fick veta idag att min mormor & morfar träffades när dom båda konfirmerade sig. Själv tror jag inte på honom och tänkte att jag ändå inte skulle få några roliga presenter om jag konfimerade mig, så jag bangade idén. Tänk om jag gått miste om min livs kärlek. Istället för att läsa biblen med min lifepartner håller jag på med en massa dumheter. Men man lär ju sig något av det också, tillexempel att det kostar att ligga. 159.50 kr för att vara exakt! Snacka om att betala för sina synder.



Alexandra! <3 Vi båda kom överens om att man borde ge mer creads till folk som jobbar på apoteket. Vi hade inte velat jobba där. För tänk vilka pinsamheter man kan köpa där. Att keep a straight face kan då fan inte vara lätt, haha.


IDAG FIRAS MIN MEERCIE!

Jag sitter hemma och lyssnar på musik samtidigt som jag skrattar åt ingenting. Jajemän, det betyder 2 saker.
1. jag har hunnit bli lullig (även om jag spillt en del av mitt vin på tangentbordet, som på så vis gjort mitt A retarded)
2. jag är försenad till en fin förfest hos Manilla

kom iallafall på en födelsedagspresent till Nettan, så nu sk jag drick upp mitt glas o ge mig av!
Ha en fin lördag!


3 eller 4 år sedan!

Ta Konsekvens Sexualundervisning

När man slår ihop sina kloka (dumma/alkoliserade/fantasifulla/flummiga) huvuden ihop kan man ju skapa lite magi. Jag och Elin har gjort en ny film till ta konsekvens-bloggen, men jag bara känner att jag måste lägga upp den här xD


Look, listen, learn!

Nettan 20 år

Idag blev min Meerchie lika gammal som mig! Eftersom jag jobbar idag , kan jag inte träffa henne. men soon!
Hon har alltid varit romantisk nog att göra och ge mig saker när jag fyller år. Senast så hade hon tänt ljus, blåst upp ballonger som hon skrivit på, tagit fram kakor och gav mig ett kyvert med kondomer. Haha, kan ju misstolkas! vad ska jag göra för henne/ge henne?


Från när jag & Nettan pysslade & gjorde en rolig bok, inför Alexandras födelsedag(s fest)

Asian airmail!



Fick post från Hongkong. Varför kunde inte Nigahiga ploppat ut när jag öppnade den :(
Jag vill vara hans vän, ha honom i mitt hem, spela in youtubeklipp med han, skratta, kolla på filmer med han, svära med honom, krama honom, festa med honom! Jag älskar han!


(Okej, om han hade kommit med på posten så hade det ju varit levererat från USA. Men han är asiat så jag kör på det!)

Papa don't preach?

Något hemskt har hänt people, påtal om facebook som jag skrev om i ett tidigare inlägg.. Min pappa har skaffat det! Detta är tillochmed värre än den perioden då det fanns en speciell blandsaft här hemma som inte alls smakade himmelskt, men det va trevligre än vatten, så man fick vänja sig!

Han är inte den mest öppensinnade & allt som skrivs och finns där kanske inte får honom att vilja skicka en tidig födelsedagspresnt precis! Har även länkat till bloggen på fääjjan. DAD IF YOU SEE THIS, STOP SNOOPING AROUND! Aja, det är inte som att han kommer att komma hit från nord irland o smiska mig. Det värsta som kan hända är att han inser vem jag egentligen är. Tragedi återkommer!


Fyllekåta

Att kissa när man verkligen verkligen behöver det är så jääävla skönt! Därför förstår inte jag varför man ska behöva bli fyllekåt. Tanken på att ha druckigt någon öl som fått blåsan att gå i högvarv, hållt sig i typ 10 minuter, sittandes på en buss och sen äntligen få låta det flöda (efter att ha bett sin kompis fråga bussföraren att stanna) är.. orgasmisk! Ett natuligt flytande utsläpp är mindre skämmigt än att få höra från en bekant att man, senast vi sågs, smått antastat honom. (under en härlig blackout). Göra sig till åtlöje eller kissa, liksom?

Jag ska nog ta o fråga min katt vart han kastrerade sig, så jag kan lägga mig under kniven! Jag orkar inte med mig själv längre. Full som nykter.


HAHAHHA sängkammarblicken har han. but he has no sexdrive. ball-cutt!

Toalettångest

Det är sjukt jobbigt när man varit på toaletten och efter man tvättat händerna tänker man "om det är någon utanför så kanske den personen inte riktigt hörde ljudet från handfatet för att toaletten lät rätt länge".. Så man, till och med efter man torkat händerna, tar man sig ännu en handsköljar stund! Man vill ju inte tros vara den som är den!

Konversation med en 8-åring

Markus: Svininfluensa är det värsta som finns
Jag: Nä, det finns värre saker
Markus: A-a! GORILLASNOR!!!



"Du får inte låna den, du kommer bara göra sönder den"

Det har jag fått höra i alla år. och jag säger alltid "men jag gör inte så längre, det va innan" sen gör jag sönder något, får samma "ta inte mina grejer"-speach, lånar (i smyg)nya saker och gör sönder dom med! Ond cirkel.

Det har varit allt från att klämma hörlurar i dörrar, göra sönder kameror, göra hål i kläder, tappa fjärrkontrollen i en bägare med saft, göra datorn sämre, tappa bort saker osv.

Klart som fan skulle jag leka med ödet igen. Jag lånade mammas mp4! inte tre, utan fyra. Och i onsdags skulle jag förfesta hemma hos två kompisar och såg att min buss kom. Jag sprang till den samtidigt som jag lyssnade på musik. men vad hände? Jo, det blev ett ryck i öronen, musiken försvann och hennes underbara touch-mp4 låg i delar på marken tillsammans med hennes hörlurar.

Min plan va att köpa en exakt likadan, sätta in hennes musik på den och SEN förklara vad jag gjort. I min fantasi skulle hon krama om mig, pussa mig på pannan och säga att hon älskade mig. Sen skulle hon också säga att hon hade garantin och att hon kunde lämna in den på lagning, så kjag kunde få behålla den nya mp4an för mig själv.
Modellen fanns fan inte ens kvar (och ingen garanti finns eller, btw) så jag fick säga som det va men försöka betona att jag skulle köpa en ny till henne. Hon blev lite irriterad men nu verkar hon en aning exalterad av den nya hon ska få. Vi har även märkt att efter detta köpet får vi poäng från Expert-affären. trevligt!



- Ett skepp kommer lastat
- Med vaddå?
- En iPod Touch 8GB 3Gen


Jag vill tacka mitt jobb för att jag får arbeta där, så att jag har råd att göra dessa dumheter!
..ska även köpa mig en egen, så att detta inte händer igen!



UPDATE: min mamma gick precis in i mitt rum och kom ut med ett glas som jag gjorde sönder imorse. "Du gillar verkligen dom ömtåligaste glasen! Dom fick jag i 40års present" Haha, det måste vara jobbigt för henne att älska mig ibland!

Stort tack

..till människan som tappade sitt månadskort på vagen, du gjorde: mig glad! min plånbok oanvänd! mina resor säkrare! att jag får en slags gemenskap med stämplande människor!

Ska nog sätta upp min söta skylt, nu när jag kommer bli duktig!


ska vi träffas o åka spårvagn innan den 28onde (då den går ut).. så vi kan stämpla tillsammans? hihihi.

My bumhole is a cockfree zone

- Kan jag få knulla dig i röven?
- Nej..
- Varför inte?
- (med mörk röst) BAAAAAAAAAAAAAAAAJSSSSSS, hahaha
- Haha men din tönt, du får ju gå på toaletten innan.

Okej, det finns många anledningar till varför jag inte vill ha analsex, men jag kände för att dra till med "natures call" som anledning (denna gången!). Men hela gå-toalett-innan är så söt! Nästans så man vill överväga tanken bara för att sensuellt kunna säga någon av dessa fraser:

Hej, jag tajmade in en shitbreak innan du kom, så jag är good to go!
Du, jag ska bara lägga en kabel. Make yourself at home; clean my room!
Det är för din skull som det luktar one-touch på toaletten, ta mig i tvåan nu!
Jag har tagit mig igenom en hel rulle, för att inte behöver vara nojig!
Du kommer inte möta något motstånd ikväll, om du vet jag menar heee heee hee
Jag är snart färldig, runka upp den sålänge!


Ja, min fantasi orkar inte sträcka sig längre nu, så ni får nöja er med 6 st tarmtömmar lines!

Miss Jackson


Varför vill hon se ut som Michael Jackson? Blev hon slagen av Chris Brown för att hon pekade på sitt ansikte samtidigt som hon nynnade på Beat it? I know, Ha-ha, Rihanna-och-Chris-skämten är ute nu. "Det läste jag i veckorevyn"


Nackdelen med att ha sin mamma på facebook



Hahahaa, jag tänker då fan inte göra testet själv. jag vill inte veta va hon svarade på frågor, va det fanns för alternativ, vad hon gör/inte gör... och.. tänk om hon är bättre än mig! HAHAHH

Själv gjorde jag ett test för att se hur många procents chans jag har att ligga i helgen. Den va fel med 25% men det behöver inte mamma få veta! Bara ni!

RSS 2.0